Tips til antrekk i hverdagen

Å finne det perfekte antrekket i en stresset hverdag kan være vanskelig. Her kommer noen enkle tips og sammensetninger til hva du kan ha på deg på skolen, på jobb, på fritiden eller på kafe med jentene.

 

 

Antrekk for skolen

Tips til ett flott skoleantrekk er ett par converse for komfort, grå jeans for å virke avslappet, en god jakke med skjerf i halsen og ett par torgvante mens du står og venter på bussen på kalde dager. Ha en kul t-shirt under jakken og sett farge på antrekket med en fresh ryggsekk.

Antrekk jobb

Å være riktig antrukket på jobb kan være vanskelig. Jobber du på kontor går du aldri feil om du har på sort jeans for en mer casual look og en hvit  bluse med litt detaljer. Sett spiss på antrekket med gullarmbånd og kule sorte ankelboots. Skal du investere i en jakke så velg trenchcoaten. Den er klassisk og holder seg i mange tiår fremover. Vesken må ha plass til mer enn bare lommeboken og mobilen. Denne her kommer fra Marc Jacobs og er en klassiker du kan ha glede av lenge.

Fritid

På fritiden kan man også være trendy. Bruk støvler til smale jeans, invester i gode sorte joggesko og en tykk god cardigan som du har under en kul regnjakke. Allværsjakke kan også være fint. Jeg er ikke imot den men gå for en i en nøytral farge og som fremhever figuren din. Til slutt slenger du på ett fargerikt skjerf i halsen og angående veske så finnes det masse fine handlenett i tøystoff. Bla Marc Jacobs har noen fine.

Kafe

Bruk skjørtene dine på kafe med jentene. Det er lov å pynte seg i hverdagen. Hent frem vintageøredobber eller noen billige fra H&M. Bruk genser til skjørtet eller en t-shirt. En god varm jakke hører til sammen med ett par av høstens kule nagleboots. Velg en klassisk veske til dette antrekket.

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Ingvild Telle: Så hyggelig å høre:-) Håper du følger oss videre. Camilla

Kjempefin blogg Camilla!
Naa er jeg litt stolt over deg 🙂

Blogglistenhits