Tips til dårlige klesdager

z210805118

 

Hei der!

Har du av og til dager da alt bare er crap og du føler deg feit i uansett hva du tar på deg?! I got news for you, du er ikke alene. Alle har vi dårlige dager og da liker man ikke å se seg i speilet og vil helst bare gjemme seg vekk. Men har du tenkt på at humøret blir 10 hakk bedre av å kle seg pent på disse dagene? Det nytter ikke å gjemme seg i en stor topp i sort og gasse i seg lassvis med godis. Det er nedturene som gjør at du kan finne styrke og utvikle deg som person. Egentlig er det jo bare tankene dine som spiller det ut og prøver å fortelle deg at du er feit, er dum, har rynker osv osv.  Jeg lærte en kul ting fra en superdyktig coach i Usa, Marie Forleo, hun hadde ett godt tips. Neste gang du føler deg crappy og har masse negative tanker si til dem, thanks for sharing og gå så videre med livet ditt. Sagt på en annen måte. Det sitter en liten djevel på din høyre skulder og sier masse negative ting og det sitter en liten søt engel på din venster side og sier bra ting. Gjett hvem du bør høre på?! Og når alt ikke funker så kan du prøve ut disse tipsene fra meg:

  • Hold in undertøy slanker deg 1-2 kilo.
  • Ikke kle deg i telt om du vil skjule kroppen. Du blir bare større da.
  • Alle virker tynnere med høye hæler.
  • En empiretopp er fint til slike dager da du føler at mage og rumpen er stor.
  • Sett på deg ett skjerf som henger nedover for å skjule en evt. mage.
  • Ta på deg dine fineste smykker til en hettegenser.
  • Sats på en kul make-up og sett håret opp i en fin løs knute.
  • Andre triks som er verdt å prøve er å si til seg selv at du ser bra ut. Ikke vær så kritisk til deg selv. Ofte er det ting du ser som ingen andre ser. Sannsynligheten for at du er så tykk som du tror er meget liten.

bad_day_85525863_oqKUvZmU_c

 Har du noen tips til hva du gjør for å overleve dårlige dager så del dem gjerne her.
Og som ikke det var nok. For å booste deg enda mer så sjekk disse kjendisene uten make up. De ser ut som deg og meg og har også bad hairdays og crappy dager. Føler du deg ikke mye bedre nå?!:-)
1351104857_amanda-seyfried-640
BG_stars-without-make-up
eva-longoria
celebrities-without-make-up-gisele-jpg_173305
Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
Blogglistenhits