Tips til valentines dagen!

Er du en av de som elsker Valentines dagen, hater den eller en som ikke bryr seg så mye? Uansett, å feire litt ekstra og gjøre noe koselig for de du er glad i er vel ikke så dumt. Her får du tips til hvordan du kan få en koselig 14. februar.

 

ID-10055031

På førstkommende fredag feirer vi Valentines dagen. Eller noen gjør det. Ikke alle er så begistret og mener det er kjøpepress fra butikkenes side, noe som stemmer på ett vis, men hva er så dumt med å gi litt ekstra oppmerksomhet til de du er glad i på en spesiell dag?!

Du trenger jo ikke kjøpe en gave men bare ha det hyggelig den dagen. Mange kvinner glemmer helt å pynte seg etter mange år i samme forhold. Da kan nettopp Valentines dagen være en dag da du pynter deg litt ekstra og gjør litt innsats. Samme kan mannen gjøre:-) Kos dere med litt vin, se en god film, gå ut og spis, feir hverandre litt ekstra og bare ha det hyggelig.

Er du singel så er ikke det noe problem. Inviter andre single venninner over og kos dere med tapas, vin og masse god mat. Se en god film eller gå ut på byen og rock løs.

Uansett, her kommer noen tips til Valentines antrekk som du kan hente inspirasjon fra.

Valentines

Håper du får en fin Valentines dag uansett hvordan du feirer den. Husk det er lov å være feminin, røde lepper, litt ekstra makeup og en sexy kjole skader ikke;-)

Sjekk ut Stylistaz stilkurs her og kjøp kurset du også nå. Vi vil gjerne ha deg med på laget!

Del gjerne posten på facebook så blir jeg kjempeglad!

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits