Trendy sommersko for travle mammaer!

Er du mamma og har fullt opp å gjøre men ønsker å se bra ut i sommer mens du løper mellom ærender? Les videre her kommer tips til trendy sommersko for travle mammaer i farten.

 

 

 

 

 

nicole-richie-4952

 

Er du en “busy bee” mamma som løper fra ærend til ærend, triller tur med minstemann og prøver å rekke til jobb i tide? Isåfall vet du hvor vanskelig det er å få det til på høye hæler. Det finnes selvsagt unntak blant oss mammaer, se bare på Rachel Zoe og Victoria Beckham der de løper rundt på 10 cm. Men for oss andre som vil ha det praktisk men likevel se kul og tredy ut finnes det løsninger.

 

 

 

 

6 trendy sommersko for travle mammaer

 

SommerskoDenne sommeren kan vi virkelig boltre oss i masse flotte sandaler og flate sko som er kule. Den hotteste akkurat nå er Chanel sine Espadrillos. De koster rundt 3.000 og er revet vekk i alle butikker rundt om i verden. Du får fortsatt tak i disse på ebay om du har lyst men alternativet er ett par fine fra Nelly.

En annen kul trend er metalliske sandaler. Særlig cuffs rundt ankelen er uberkult og vil gi deg mer glam i hverdagen. Disse er så fine at du kan bruke de på sommerfesten også.

Nagletrenden på sko er også fint i sommer. Vi så det hos Balenciaga men billigkjedene er nå kommet etter og Nelly har laget disse fine som er å få kjøpt. Disse kan brukes til ankelkortebukser som er veldig fint nå i sommer, eller til shorts og korte skjørt.

Sneakersene kommer vi ikke utenom og de har virkelig inntatt motebildet for alvor. De kuleste kommer fra New Balance og kan brukes til dressbukser, jeans, kjoler ja egentlig alt. Selv har jeg sett ett par i beige med gulldetaljer på men liker også veldig godt disse mørkeblå.

kourtney-kardashian-gallery

Kortney Kardashian superkul mamma i espadrillos fra Chanel

Så her har du litt å velge i om du vil være en supertrendy mamma som løper for å rekke over alt MEN samtidig har komfortable sko som atpåtil er fine å se på. Ja og de høye hælene kommer selvsagt på når barna har lagt seg og du skal ut på fest.

Hvis du likte disse tipsene så vær snill og del dem:-) Bruk knappene nedenfor.

Vil du følge meg på facebook så kan du gjøre det her.

Ha en strålende dag!

Klem fra Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits