Twin Peaks

Noen som husker denne serien? Sikkert endel av dere som er for unge og ikke har sett den, da anbefales den på det sterkeste. Motemessig er det mye inspo å hente fra Audrey i serien. Det jeg liker best med jentene er at de alle har definerte glamorøse øyenbryn. De er veltrimmet og rammer inn de vakre ansiktene deres. Tror jeg var en 8-9 år når serien gikk, lå under teppet og var redd for denne Bob skikkelsen. haha. Husker jeg likte sangene fra serien så godt, hadde ti log med kasetten derfra (jepp det fantes ikke cd på den tiden). Leste også den dagboken Laura Palmers dagbok, den var litt ekkel for noen av sidene var revet vekk. Selvfølgelig skulle det være slik for å skape enda mer mystikk rundt Twin Peaks.

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Skal se første sesong i jula så har jeg noe å kose meg med framover. Herlig musikk ja.

Ann Theres says:

Haha, jeg kjøpte meg hele serien på samleboks for to år siden, har sett den hundre ganger siden da. Audrey har helt nydelig 50s style og musikken er jo bare til å dø av, kjempe fint soundtrack:-)

stylistaz says:

Hehe. Var sikkert fordi jeg ikke hadde cd spiller at jeg kjøpte kasett:-) huff får frysninger jeg også men har lyst å se den om igjen:-)

Vips says:

Soundtracket til Twin Peaks fantes på cd på den tiden….for jeghadde/har den 😉
Får enda frysninger når jeg hører introen til serien!!!

Blogglistenhits