Ukens frisyre

1020-nicole-richie_bd

Nicole Richie er ofte trendsetter på hårfronten og fikk tusenvis av jenter til å skaffe seg lang bob i fjor. På høstens catwalker har det vært veldig mye langt hår, men denne halvlange rufsete looken er både hot, naturlig og kommer til å matche vårens hippie/indianer og avslappede 70 talls glam trender.

Håret er klipt opp i forskjellige lengder og tynnet litt i tuppene for den litt “fjonete” rufsete looke. Klem i litt saltvannspray fra Bumble and Bumble (Kry frisør) eller krøll det med krølltang hvor seksjonene er i forskjellige tykkelser for at det ikke skal bli for neat. Ikke krøll den øverste seksjonen men start litt over ørene og la også de siste to centimeterne forbli ukrøllet. Da blir krøllene litt mer avslappet og sexy som hos Richie. Spray over og lag noen duse smokey eyes for å komplementere looken.

untitledBumble and Bumble Surf Spray 225 kr, fås på KRY krisør

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

De har den bare på utvalgte salonger i Norge for BB er ganske restriktive med hvem som får selge. KRY frisør har den, og du får tak i den på ebay hvis du ikke finner en salong nær der du bor. Tina

Felfel says:

I love it… var kan man köpa den? köpte en flaska i usa, men hittar inte i norge 🙁

Blogglistenhits