Vårens nyheter fra Nelly.com

Hei og god lørdag!

 

Nå har jeg surfet litt rundt og funnet litt vårnytt fra Nelly. I vår kan du velge mellom trender som 60 tallet, 70 tallet, boho looken, hvitt fra topp til tå, twin sett (kjole og topp i samme mønster) og 90 tallet for å nevne noen. Her ser du litt av hva jeg liker fra Nelly. 

 

nelly

 

Først ut er det lekre twin settet fra NLY design. Perfekt til jobbantrekk eller når du vil være litt mer formell. For å få den rette boho looken kan du gå for denne skinnjakken med innebygd pelsvesst. Ikke ulik vesten fra Isabel Marant for noen år tilbake. Hvitt fra topp til tå er også en stor trend i vår. Dette hvite settet fra NLY design er kjempefint. Den preppy looken holder seg også denne våren. Jeg har falt for denne peacoaten fra Michael Kors. Perfekt til våren. Sist men ikke minst er det masse pasteller og duse farger som kommer til våren. Denne genseren fra by Marlene Birger er så lekker til en skinnbukse og ett par grove boots.

 

Håper du fant litt nytt til vårgarderoben din. Har du ikke sett min siste video der jeg har gjort nye innkjøp kan du sjekke bloggposten som ligger nedenfor under her. Vi høres i morgen!

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits