Vårens trendguide 2014!

Lurer du på hva som er trendy i vår? Les videre jeg har samlet de heteste trendene for deg slik at du kan finne hva som passer deg og din stil.

high_0087921_M

 

 

Endelig er våren her og alle hjerter gleder seg til litt nytt i garderoben. I vår en det ett kaos av muligheter for deg som vil fornye deg. Du kan boltre deg i pasteller, frynser, skinn, sort og hvitt og grafiske mønster.

Jeg har sett på de 6 heteste trendene i vår og sommer + at jeg har satt sammen ett collage på hva som røre seg på skofronten.

Denne våren skal vi synes og bære ismint på klærne. Dette er ny kald og deilig farge som passer fint på både kjoler og bukser.Mitt tips til deg er ikke gå for alle trendene på engang, velg noe som passer for deg og din livsstil.

 

For deg som har en kald hudtone vil våren være perfekt. Du kler nemlig pastellfarger veldig godt så her er det bare å boltre seg. Lys gult, lys lilla, lys blå og lys rosa er alle farger som dominerer i vår. Du kan med hell gå for pastellfargede sneakers, disse så vi bla på catwalken hos Chanel. Selv velger jeg meg blomster i en liten dose og blonder på gensere synes jeg er überkult.

 

 

Vårens hotteste trender 2014!

 

Blomster

 

 

 

blonder

 

 

 

ismint

 

 

 

pastell

 

 

 

preppy

 

 

 

sort og hvitt

 

 

 

sko

 

Hva kommer du til å satse på i vår og sommer? Jeg vil høre fra deg i kommentarfeltet nedenfor.

Vil du lære å sminke deg engang for alle kan du kjøpe Stylistaz stilkurs her som gir deg innføring i alt du trenger å vite + 4 instruksjonsvideoer du kan se om igjen og om igjen. Kjøp kurset her og bli en del av gjengen nå.

Ha en super uke!

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Meld deg på nyhetsbrev og få video med stylingtips nå

Lær å:

- Kle deg 5 kg lettere

- Smink deg 10 år yngre

- 5 tips til dårlige klesdager

Del dine meninger her:
Blogglistenhits