Video: Forny deg enkelt med dette tipset her!

Ny video!-6

 

 

Er det en ting som fornyer deg super raskt er det å bare lakke neglene. Det gjør så mye ut av en stil, for negler er noe man legger merke til. I en hektisk hverdag har man ikke alt for god tid til å lakke nelglen men tar du 10 min en kveld eller går og får det gjort hos en profesjonell så føler du deg raskt litt fornyet.

Jeg liker duse fine lakker nå på våren og mer mørke på høsten. Velg det som passer for deg og din stil. Jobber du i en bransje der du ikke kan bruke neglelakk på jobb så kan du heller kjøre på i helgene og på fritiden. Og hvis du føler du ikke kan lakke neglene på jobben fordi du jobber med bare menn og du ikke blir tatt seriøst, glem det. Jeg vet om ei jente som faktisk fikk jobben fordi hun skilte seg ut på intervjuet med lakkede negler.

Det viktigste for deg er å ha din stil og ikke bry deg om hva alle andre mener og sier. Du kan ikke gjøre alle til lags uansett. Kjør på og lakk i vei. Se videoen nedenfor om du har lyst å finne nye vår favoritter fra Essie. Alle lakkene jeg nevner i videoen kan du kjøpe fra på Cubus, Kicks eller H&M der de fører merket Essie.

Lakker jeg nevner i videoen er følgende:

French affair

Van D Go

Sand Tropez

Mint Candy Apple

Lilacism

Merino Cool

Watermelon

 

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits