Vil du forandre din stil?

 

how-to-be-stylish-L-GeV9QE

Er du lei av  å aldri finne noe å ha på deg i klesskapet om morgenen? Selv om det bugner over så finner du ikke noe som passer, kler deg eller som du føler deg vel i. Har du lyst til å forandre stil og bli lagt merke til? I såfall les videre, her kommer noen tips til en actionplan:

  • For å virkelig forandre seg må man gå inn for det. Det nytter ikke feks å lese en selvhjelpsbok legge den ifra seg og tro at du er forandret. Du må jobbe med deg selv og teknikker rundt dette. Det samme gjelder når du vil forandre stil. Gå inn for det med hjertet også:-)
  • Finn ut hva som er din kroppsfasong og kjøp kun klær som fremhever din figur.
  • Se så i klesskapet etter klær som ikke gjør noe for deg. Er de for store-vekk med de. Er de for små-vekk med de. Føler du deg ikke vel i dem- vekk med de. Triste sorte klær-vekk med de. Slik holder du på til du har rensket litt. Å rydde i klær skaper også orden i hodet så derfor er det en fin øvelse å gjøre om man vil få tankene på noe annet enn hverdagslige bekymringer.
  • Ingenting forandrer deg så drastisk som en ny frisyre. Gå derfor til en frisør og be om å bli ny. Bare gjør det ikke tenk. Har du lyst på ny stil så go for it helhjertet from top til toe.
  • Ta deg råd til 5 nye plagg. På H&M, Cubus og Lindex får du fint 5 plagg for en tusen lapp. Glem dette med basisplagg, de blir du ikke lagt merke til. Kjøp noe som du aldri har kjøpt før. Feks jeg går nesten aldri i kjoler. Hvis jeg skal ut av min komfortsone så vil jeg kjøpe meg ett par kjoler og dresse dem opp og ned med cardigans, dressjakker, ullgensere, skjorter, skinnjakker etc. Hva er det du ikke går med som kunne vært kult å testet ut?
  • Bruk farger for guds skyld. Jeg er så lei av å se at alle går med sorte klær. Det ser ut som vi nordmenn er alt for redd for å bli lagt merke til, vil vi bare gli inn i mengden? Du skal ikke være en som glir inn i mengden. Vis hvem du er med å bruke din favorittfarge. Husk du kler alltid den fargen du har på dine øyne. Har du blå øyne kler du blått, har du brune øyne kler du brunt osv…
  • Kjøp deg litt ny sminke som fremhever din øynefarge. Ting som mineralpudder og concealer bør også finnes i en nybegynners sminkeveske. En frisk blush er alfa og omega spør du meg.
  • Tilslutt den viktigste tingen av alle. Tenk positivt. Slutt å tenk negative tanker om deg selv og andre. Tenk fine tanker så mye du klarer det vil føre deg dit i livet du vil- både med og uten ny stil.

Nå er du klar til å sette igang men prosjekt ny stil. Jeg har selv forandret stil mange ganger i løpet av livet. Det er gøy, utfordrende og du blir gladere av å ha kommet ut av din komfortsone.

Har du lyst til å få flere tips fra meg så meld deg på nyhetsbrev. Ellers finner du meg på facebook der poster jeg daglig. Send meg gjerne en mail om ting du vil jeg skal hjelpe deg med:-) Vi snakkes

 

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
stylistaz says:

Ja Maria husker jeg slet litt med det samme. Synes du kler deg utrolig fint som gravid:-)

Maria says:

Gode tips. Jeg brukte endel tid på å “finne meg selv” i den gravide kroppen, og syntes det var kjipt å kjøpe ting som jeg kanskje ikke kan bruke etter graviditeten, men nå tror jeg endelig jeg har funnet en “gravidstil” som passer meg. 🙂
Nå når vi har flyttet holder jeg på å plukke ut mye fra klesskapet og gi bort til fretex etc. Og det kjennes så deilig. Herlig at det blir ryddig sier bare jeg 🙂

Blogglistenhits