Vinn mine favorittprodukter fra Vita.no til en verdi av kr 1200,-

Hei dere!

 

Nå har jeg fått til en super konkurranse med Vita.no. Jeg deler ut produkter for over 1200 kr til 3 heldige vinnere. Alt du trenger å gjøre er å like Stylistaz på facebook her, dele posten på facebook og legge igjen en kommentar under her på hva du har lyst å vinne. Jeg trekker ut 3 heldige vinnere. Konkurransen avsluttes 24 september! Lykke til!

vinn

 

 

Dette kan du vinne! Den beste tørrshampooen kommer fra Batiste. Superenkel å bruke på dårlige hårdager og når du vil freshe deg opp.  St tropez bronzer er den beste selvbruningsmoussen. Ingen over ingen ved siden. Argan olje for håret gjør det glansfullt og pleier slitte tupper. Denne fra Bjørn Axen er super. Denne rosa fine tuben med håndkrem fra I love... er helt fantastisk lukt på. Denne må du ha i veska. Dufter som godteri. Biosilk Silk Therapy har vært en trofast følgesvenn i mitt badskap. Den er nydelig duft på og gjør håret glansfullt og fint. Brukes i vått hår eller i tørt hår for å dempe flisete tupper. Til slutt kan du vinne denne ansiktsvasken fra Proactive. Den passer foor deg med uren hud som trenger å bli kvitt kviser og urenheter. Den inneholder Salicylsyre (2%) så her kan du forvente resultater.

 

Alle produkter kan nå kjøpes på vita.no som endelig har fått seg nettbutikk. Du kan sitte hjemme i din egen stue og klikke hjem dine favoritter. Enkelt og greit!

 

 

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits